Bund:
1 1/2 cup mandler
1/2 cup solsikke frø
2 tsk hamp frø
12 friske dadler uden sten
2 tsk jomfru kokosolie
1 tsk havsalt
Fyld:
1 1/2 cup rå cashewnødder, blødgjort i mindst 2 timer.
2 økologiske citroner, både saft og skal
1/2 vaniljestang
1/3 cup kokosolie
1/3 cup honning
1 spsk hyben pulver, dette er ikke nødvendigt
Topping:
frøene fra to granatæbler
1/3 cup frosne hindbær
saften fra 1/2 lime
Bunden:
Nødder og frø puttes i en blender og blendes i ca. 1 min. Derefter puttes dadler, kokosolie og havsalt i. det hele blendes indtil det udgør en samlet masse. Massen smøres ud på en springform (non-stick og d: 20 cm). Bunden stilles i køleskabet mens fyldet laves.
Fyldet:
Varm kokosolie og honning i en gryde ved svag varme, indtil at det bliver flydende(smeltede). Pisk i det for at få det til at samle sig. Put derefter det flydende honning og kokosolie i en blender sammen med resten af ingredienserne og blend det indtil det bliver en glat masse. Det kan godt tage nogle minutter. Hæld fyldet i springformen og put det i fryseren i ca. 30 min.
Toppingen:
Put frøene fra granatæblerne, limesaft og hindbær i en blender og blend det indtil det er en glat masse. Dette puttes oven på cashewfyldet og stilles i fryseren i mindst 30 min. igen.
Kagen tages ud 30 min. før den skal serves.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar